TORNEIG ORVEPARD ’18: EL BORDETA ES PROCLAMA CAMPIÓ EN UN MATÍ DE MOLT BON FUTBOL!

Penjat el 30 maig, 2018 per Club de Futbol Pardinyes

Els 8 equips Prebenjamins han ofert un gran espectacle. De tots, el Bordeta ha sigut superior i ha derrotat amb solvència al Mollerussa a la final. El nostre Prebenjamí B s’ha colat entre els quatre primers encara que s’ha vist superat pel campió a les semifinals i pel Baix Segrià a la final de consolació. Per la seva part, el nostre Prebenjamí A ha lluitat sense sort a la fase de lliga contra els equips que finalment han copat el podi del torneig i en la lluita pel 5è lloc a punt ha estat de sorprendre al Balàfia, mentre que el Prebenjamí C ha començat el torneig amb molta empenta, amb triomf inclòs contra el Tàrrega, però ha acabat desunflant-se al darrer partit.
En les mencions individuals, el premi de Millor Porter ha sigut per Jan Guerrero (Bordeta) i el de Millor Jugador per Hugo Alcaraz (Mollerussa).
Trofeus a part, el cel ha permés gaudir d’un gran matí sense pluja amb sorteig d’una samarreta de futbol (on el guanyador/a podia elegir l’equip i la talla que vulgués) i amb regals per tots els jugadors i jugadores de gelats i unes tasses-caragol que han causat furor, gràcies a Gelats Glas i l’Aplec del Caragol!!!

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2024 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture