⭐EQUIP DE LES ESTRELLES (I)⭐

Penjat el 20 abril, 2020 per Club de Futbol Pardinyes

En aquests dies us presentarem els millors equips del Pardinyes actualment, amb les veritables estrelles groc-i-negres en aquests temps de coronavirus.

Comencem amb la primera alineació, juguem amb un 4-3-3…
Sota pals amb el número 1, l’Elian, la portera del Femení A però, ara mateix, fent les millors aturades com a sanitària de residència per gent gran.
Com a parella de defenses centrals, amb el 4 i el 5, el millor matrimoni per aturar el virus, la Belen -infermera- i en Josep Miquel -metge-, pares d’en Guillem Paül del Infantil B.
Als laterals, dos clàssics: amb el 2, l’Albert Polina dels Veterans, per treballar incansablement com auxiliar sanitari, i amb el 3, l’Alexis Aparicio de l’Amater A, perquè no li falti de res a l’equip com a treballador a un magatzem de productes de primera necessitat.
Amb el 6, un bon conductor de joc, en Ricardo, transportista i pare de l’Eric Romero del Cadet B.
Migcampistes de molt nivell per proveïr de bones passades a les davanteres: amb el 8, la Migelsys, mare de l’Aaron Librado del Benjamí D, i amb el 10, la Pilar, mare del Marc Tomàs del mateix equip, ambdues treballadores de supermercat.
El trident d’atac és espectacular: amb el 7, la Cristina, administrativa de gestió i serveis a l’hospital i mare d’en Xavi Pascual del Juvenil B; amb l’11, la Patricia, màxima qualitat, infermera de quiròfan i mare de la Claudia Reig del Benjamí C; i com a davantera centre, amb el 9, l’Anna, una sanitària valenta i optimista, mare de l’Oriol Sert del Benjamí B.

Us agrada aquest equipàs? Ple de cracks de debó que ho donen tot per nosaltres.
Mil gràcies, aquest és el nostre homentage! 👏🏻🐯

Ben aviat, més equipassos d’estrelles del Pardinyes! 🖤💛

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2024 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture