⭐EQUIP DE LES ESTRELLES (II)⭐

Penjat el 21 abril, 2020 per Club de Futbol Pardinyes

Seguim presentant-vos les millors alineacions del nostre club, amb les veritables estrelles del moment, les que donen la cara per nosaltres treballant i exposant-se al contagi.
Vet aquí la nostra formació d’avui, amb el nostre esquema de 4-3-3 característic…
Sota pals un luxe, amb el número 1, Ferran Capdevila, porter de l’Amater A i periodista, per informar-nos de que podem estar segurs de no encaixar cap gol.
Com a parella de defenses centrals, amb el 4 i el 5, l’Olga -infermera- i en Faust -enginyer-, pares de la Maria Espinet del Femení E, seguretat i eficiència per aturar el virus.
Als laterals optarem avui per protegir-nos: amb el 2 per la banda dreta, la Rosa, mare del Marc Roca del Benjamí B, i amb el 3 per l’esquerra, l’Anna Nadal, jugadora del Femení B, ambdues són auxiliars d’infermeria.
El timó de l’equip serà de molt nivell, amb el 6, Roger Solanes, crack de l’Amater A i tècnic de laboratori a l’hospital Arnau de Vilanova.
Com a interiors, dorsals 10 i 8, la millor parella de migcampistes, màgia i alegria des de Colòmbia: la Cecilia -empleada de gasolinera- i l’Hugo -transportista-, pares d’en Fernando del Infantil A.
A l’atac tenim tralla: amb l’11, la Rosa Mari, mare d’en Jordi Gaona del Cadet B i treballadora de supermercat, per servir-nos en safata el gol; amb el 7, la Yaiza, veterinària i mare del Guille Mitjavila del Benjamí C, per driblar al rival per molt bèstia que sigui; i amb el 9, de davanter centre, confiarem en algú que no li tingui por a la mort, en Jordi, jugador dels Veterans i pare de la Lucia Gómez del Femení D, treballant amb el cap ben alt com a funerari en aquests dies tan difícils.

Us agrada aquest equiparro?
👏🏻🐯El nostre homenatge i agraïment és infinit!
⭐Properament, us mostrarem un nou equip estelar del Pardinyes!

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2023 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture