⭐EQUIP DE LES ESTRELLES (III)⭐

Penjat el 22 abril, 2020 per Club de Futbol Pardinyes

Continuem el nostre particular homenatge a la gent del nostre club que segueix treballant en aquests dies tan difícils per tothom, les veritables estrelles groc-i-negres que juguen avui, amb el nostre 4-3-3 clàssic…
Amb Jordi Farré a la porteria, el porteràs dels Veterans ha d’emprar ara mateix els seus felins reflexes com a tècnic de maquinària per embalar i envasar productes alimentaris.
Com a parella de defenses centrals, dorsals 4 i 5, la Verònica -netejadora- i en Jose -encarregat d’àrea a un hipermercat-, pares del Jose Leiva del Prebenjamí A, un matrimoni alegre i ple d’energia per combatre el virus.
Als laterals necessitem gent preparada: amb el 2 per la dreta, en Carlos, pare del Izan del Cadet B i de l’Axel del Benjamí C, i auxiliar sanitari a una residència geriàtrica; i amb el 3 per l’esquerra, en Juanma Alés, jugador dels Veterans, pare d’en Gabriel de l’Aleví B i també auxiliar sanitari.
Com a migcentre, amb el 6, l’autoritat la imposarà en Jose Luis, pare de l’Eric Montero del Cadet A i vetllant per la nostra seguretat com a guàrdia urbana.
Al mig del camp necessitarem finura i joc net; per això amb el 8 jugarà la Belén, mare de l’Edu Alonso del Juvenil A i encarregada del tractament d’aigües; i amb el 10 jugarà la Maria José, mare de la Laia Llabot del Femení D i que compagina la feina a la seva bugaderia amb la costura de mascaretes i material tèxtil per qui ho necessiti.
Als extrems jugarem amb la Sònia, número 11, mare d’en Dani Calvo de l’Aleví A i dependenta a una botiga alimentària, per oferir assistències de gol; i per còrrer la banda amb molta velocitat, amb el 7, en Juanjo, pare del Izan Franco del Benjamí A i xòfer encarregat per servei postal i paqueteria.
La nostra davantera centre, amb el 9, serà la Jessica, mare de l’Eric Moreno del Benjamí D i donant la cara davant de la gent malalta a una farmàcia lleidatana.

👏🏻🐯 Mil gràcies pel vostre servei, sou un equipàs ple de cracks!

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2024 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture