⭐EQUIP DE LES ESTRELLES (IV)⭐

Penjat el 23 abril, 2020 per Club de Futbol Pardinyes

Seguim amb una nova entrega de les millors alineacions del Pardinyes actualment, amb la gent del nostre club que dona la cara treballant aquests dies tan complicats de virus i confinament, ells i elles són les veritables estrelles. I avui per encabir tant talent a l’equip, canviem l’esquema tàctic a un 4-2-1-3…
Sota pals, amb l’1, impossible tenir millors garanties, amb en Kiko Justribó, el nostre entrenador de porters i porteres, entrenador del Juvenil A, ara tractant de no encaixar cap gol al servei sanitari d’urgències.
La parella de centrals és mítica: amb el 4, Jose Luis Castan, jugador dels Veterans i ex-entrenador de la casa, encarregat de suministrar material per instal.lacions i manteniment d’electricitat i fontaneria; i amb el 5, el gran Isma Gata, capità de l’Amater F-7, jove de cor cent per cent groc-i-negre i ara empleat a un supermercat.
Als laterals tirarem de la força de l’Amater B: amb el 2, per la dreta, Hagie Gumane, que no té por de pujar-se a les teulades per reparar instal.lacions metàliques; i amb el 3, Víctor Hugo Basto, empleat en la distribució de pintures i material per la construcció.
Al doble pivot del mig del camp, confiarem en dues mares de nens de l’Aleví B: amb el 6, l’Elisabeth, mare de l’Alejandro Gutiérrez i empleada de supermercat; i amb el 8, la Maria José, mare d’en Genís Nadal i administrativa en una empresa de suministrament alimentari.
A l’atac, molt nivell: amb el 10, per organitzar l’ofensiva tindrem al Juan Carlos Romero, golejador de l’Amater A i treballant actualment en un magatzem de productes de primera necessitat. Amb el 7, com extrem dret, Jordi Expósito, el somriure de Pardinyes que també es deixa la pell currant en un altre magatzem de productes alimentaris.
Amb l’11, per l’esquerra, l’Alexandra Taberner, golejadora del Femení A i treballant ara ben protegida a una residència lleidatana on el virus ha infectat a més de la meitat dels usuaris. I amb el 9, de davanter centre, l’Edu Raya, l’entrenador de l’Aleví B, pare del Cristian -del mateix equip- i del Noel -del Baby- i que no s’oblida del futbol i del Pardinyes mentre treballa en la distribució de productes farmacèutics.

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2023 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture