🐯✅ ENTRENADORS/ES 20/21. ALEVÍ “A”: EDU RAYA

Penjat el 8 juliol, 2020 per Club de Futbol Pardinyes

Quan parlem de referents futbolístics del nostre club, no podem deixar de pensar en l’Edu, molt possiblement el millor jugador que ha sortit de la nostra pedrera, fent tota la seva etapa de base fins a Juvenil com a groc-i-negre, i despuntant després com a Amater en diferents categories i essent un dels davanters més reconeguts del futbol lleidatà on encara fa gols als seus 35 anys. Per tot això, i sobretot pel seu compromís amb el Pardinyes, és un mirall per tots els jugadors de la base, sobretot per aquells que saben que per triomfar al futbol, vestir de groc-i-negre i no renunciar als colors és tota una garantia.
Com a entrenador el seu treball amb la fornada del 2009 és admirable. És un plaer veure jugar als seus nanos, els quals competeixen a un molt alt nivell gràcies al gen que l’Edu els ha sapigut inculcar a base de molt treball i passió pel futbol.
Aquest any, el repte serà molt més exigent a Primera Divisió, però estem segurs que els tigres donaran la cara i seguiran sorprenent!

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2022 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture