🐯✅ ENTRENADORS/ES 20/21. ALEVÍ “A”: EDU RAYA

Penjat el 8 juliol, 2020 per Club de Futbol Pardinyes

Quan parlem de referents futbolĂ­stics del nostre club, no podem deixar de pensar en l’Edu, molt possiblement el millor jugador que ha sortit de la nostra pedrera, fent tota la seva etapa de base fins a Juvenil com a groc-i-negre, i despuntant desprĂ©s com a Amater en diferents categories i essent un dels davanters mĂ©s reconeguts del futbol lleidatĂ  on encara fa gols als seus 35 anys. Per tot aixĂČ, i sobretot pel seu compromĂ­s amb el Pardinyes, Ă©s un mirall per tots els jugadors de la base, sobretot per aquells que saben que per triomfar al futbol, vestir de groc-i-negre i no renunciar als colors Ă©s tota una garantia.
Com a entrenador el seu treball amb la fornada del 2009 Ă©s admirable. És un plaer veure jugar als seus nanos, els quals competeixen a un molt alt nivell grĂ cies al gen que l’Edu els ha sapigut inculcar a base de molt treball i passiĂł pel futbol.
Aquest any, el repte serĂ  molt mĂ©s exigent a Primera DivisiĂł, perĂČ estem segurs que els tigres donaran la cara i seguiran sorprenent!

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

PrĂČxims partits

No hi ha prĂČxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2023 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture