🐯📢❗➡️😡🌱⚽️ FARTS I FARTES D’AQUESTA GESPA!

Penjat el 27 agost, 2020 per Club de Futbol Pardinyes

Els jugadors i jugadores del Pardinyes entrenem i seguirem entrenant per ser els i les millors a la gespa, és el nostre esperit…
…però no ens agrada que ningú ens consideri pitjors que cap altre equip d’aquesta ciutat…
…i podran dir el què vulguin, però, si permeten que seguim deixant-nos la salut en aquest camp, és que realment no els hi importem tant com després diuen.

I estem mooolt cansats i cansades de sentir cada any les mateixes paraules per després seguir jugant-nos la salut en un terreny de joc que és una vergonya i que cada vegada que el veiem tan dur i sec, tenim ganes de cremar-lo!
Abans d’ahir, una lesió de genolls més: la Jordina, un dels nous fitxatges, i a l’espera dels resultats de les proves mèdiques, resem perquè no sigui la lesió que tothom pensem, o sigui, un altre trencament de lligament creuats. I ja van tantes vegades que ens tornem insensibles, i si això passa, algo aquí no funciona.

En un temps on tothom es plena la boca parlant de salut i prevenció, de que si l’esport és vida, aquí ens tenen més a prop de l’hospital que d’un altre objectiu esportiu.
I enfada molt el greuge comparatiu que observem quan altres equips de la nostra ciutat, que no són ni millors ni pitjors, practiquen el seu esport preferit en unes instal.lacions com cal.

I fot més quan veiem l’ús que té el nostre camp, el que més ús té de tota Lleida: l’obrim a les quatre (que si Shalom, que si Aspros, que si Regidoria de joventut…) i el tanquem a la mitjanit (que si LliguesLleida, que si Veterans…), i a ple rendiment els caps de setmana (amb gairebé 30 equips del Pardinyes, per nois i noies de totes les edats i categories, que cap club a Lleida ho té).

I fot més quan veiem el nivell futbolístic que han assolit els nostres equips, amb el Femení A com a punta de llança a una categoria nacional, gràcies al treball i la responsable autoexigència d’entrenadors/es i jugadors/es, per a que després algú ens consideri algo així com una “banda que fa patxangues”, que és el que fan quan ens permeten jugar en aquesta gespa!

Preneu nota,
La Paeria – Ajuntament de Lleida Miquel Pueyo
Federació Catalana de Futbol Diputacio de Lleida
#ResEnsAtura

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2023 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture