ACORD ENTRE EL CF PARDINYES I EL LJUSDALS IF DE SUÈCIA!

Penjat el 6 març, 2020 per Club de Futbol Pardinyes

A través de Javier Rubio i Sven Cahling, manager del club suec, els dos clubs acorden un conveni de col.laboració que preveu l’intercanvi de jugadores d’entre 13 i 30 anys dins d’un projecte Erasmus que inclou el coneixement lingüístic i cultural mitjançant la pràctica esportiva. Es preveu iniciar-se a partir del proper estiu amb jugadores d’ambdós clubs però la idea és que més endavant també puguin incloure’s equips masculins.
El Ljusdals és un club de futbol d’una ciutat del mateix nom situada a la zona central de Suècia. El seu esperit és molt semblant al del Pardinyes, amb equips masculins i femenins de totes les edats, tant amaters com de base, i molt reconegut per la seva aposta pels equips de noies, on la temporada passada tenia un equip a la segona divisió nacional. Les seves instal.lacions són espectaculars dins d’un entorn natural preciós. La seva gent és oberta i amable, amb moltes ganes de rebre’ns i enamorar-se de la nostra cultura i el nostre futbol, molt més tècnic i tàctic respecte a la seva fortalesa física.
Properament anirem donant més detalls d’aquesta col.laboració però des de ja ens agermanem i ens considerem seguidors i seguidores del Ljusdals IF Fotboll

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2023 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture