AMATER “A” (2-0) PINYANA.

Penjat el 20 gener, 2020 per Club de Futbol Pardinyes

TOMBEM AL LÍDER I ENS POSEM MOLT A PROP D’ELLS, EN SEGONA POSICIÓ!
Tres punts importantíssims els que van aconseguir els homes de David Marchal de cara a assolir l’ascens a Segona Catalana. L’equip va sortir molt enxufat al terreny de joc i durant els primers vint minuts va assolir el control del joc movent molt bé la pilota d’un costat a l’altre i pressionant al rival molt a prop de la seva porteria. Malgrat tot, el Pinyana va començar a desfer-se de la pressió i fins i tot va gaudir d’una ocasió estavellant una pilota al travesser a la sortida d’un còrner, però el respecte entre els dos equips va provocar que no hi haguessin gaires opcions de gol.
A la segona part, els groc-i-negres van tornar a trepitjar la gespa amb més intensitat que el rival i en aquest context va apareixer la figura de Juan Carlos Romero per establir l’1-0. Desmarcada de fora cap a dins i xut marca de la casa que acabava al fons de la xarxa encara que el porter podria haver fet quelcom més.
Conforme anaven passant els minuts, els visitants sumaven més efectius a l’atac però el Pardinyes defensava amb molta seguretat i solidaritat. I així, un contraatac dirigit per Jordi Expósito el finalitzava de nou Juan Carlos Romero amb un xut imparable. El dorsal 21 del Pardinyes, amb el seu doblet, feia esclatar l’eufòria al Municipal i presentava una candidatura ferma per l’ascens.

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2024 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture