BENJAMÍ B, CAMPIÓ DEL FRANCISCO GALLARDO!

Penjat el 1 juny, 2017 per Club de Futbol Pardinyes

El BENJAMÍ B, CAMPIÓ del MEMORIAL FRANCISCO GALLARDO, després d’empatar 1-1 la gran final contra l’Ascó i guanyar als penals amb una sobèrbia aturada de Marc Farré! Un doblet de títols si tenim en compte que fa tres setmanes es van proclamar campions de lliga!
El BENJAMÍ A ha fet un meritori torneig, guanyant tots els partits de la fase de lliga sense encaixar cap gol i aconseguint la tercera posició final davant l’Atlètic Segre.
Cinquena posició pel BENJAMÍ C, després de guanyar amb solvència el partit final davant el Bordeta, i demostrant en tots els partits el seu potencial, per exemple en l’empat 1-1 que han aconseguit davant del posterior campió, el nostre B.
El BENJAMÍ D, malgrat no haver pogut guanyar la setena plaça davant del FIF Lleida, a punt ha estat de classificar-se per semifinals gràcies a una gran victòria aconseguida a la fase de lliga.
El premi de millor porter ha estat per Toni Fernández del Bordeta i el de millor jugador per Mohamed Reda del Benjamí B.
De les coses més boniques que vam viure al Memorial Francisco Gallardo va ser veure com els nens i nenes dels quatre equips Benjamins del Pardinyes s’animaven entre ells! Per exemple, va ser xulíssim veure l’explosió de felicitat que van viure els jugadors i jugadores de l’A, el C i el D, quan després del darrer penal el Benjamí B es va proclamar campió… Tots i totes es van fondre per celebrar la victòria! SENTIMENT DE CLUB, COR GROC-I-NEGRE!

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2024 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture