BONES NOTÍCIES I MOLTA AMBICIÓ PER L’AMATER “A”.

Penjat el 20 gener, 2020 per Club de Futbol Pardinyes

I AMB EL SUPORT DEL BAR-RESTAURANT “DE LA ROSA” ( @delarosalleida ) !!!
Els homes de David Marchal aspiren a l’ascens i afronten la segona meitat de la temporada en molt bona posició. Després de la victòria (1-2) a Vilanova de la Barca el passat diumenge, aquest proper cap de setmana rebrem a casa al líder amb la intenció de retallar-li distància.
La inèrcia de l’equip és molt positiva gràcies a les bones notícies que l’acompanyen.
Per una banda, el fitxatge d’ALBERT MONFORTE ( @albertmonforte ), que en aquests dos darrers partits ja ha pogut demostrar que és un reforç de luxe aportant qualitat i maduresa. La seva tornada, a més de fer molt feliç al seu fill, en Thiago, jugador del Baby, enriqueix l’ambició de tota la plantilla.
Per altra banda, EDGAR GARCÍA ( @edgar98garcia ) ha rebut l’alta després de superar la seva lesió de genoll i ja està apte per tornar a ser clau en l’atac pardinyenc. El castellonenc va demostrar el seu grandíssim valor la temporada passada però les molèsties físiques l’havien impedit aportar fins ara el seu espectacular ritme de joc i la seva notable presència ofensiva.
Gràcies al suport del bar-restaurant DE LA ROSA, al carrer Xavier Puig Andreu, aquest equip acabarà donant-nos una gran alegria, n’estem segurs!

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2024 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture