EL PACO MATEOS ES QUEDA A CASA!

Penjat el 8 setembre, 2019 per Club de Futbol Pardinyes

L’Amater A de @da_marchal es va proclamar campió del clàssic triangular que serveix de presentació dels equips Amaters del Pardinyes una setmana abans de començar els seus respectius campionats de lliga. El trofeu va alçar-lo el capità de l’equip al costat de @jousey__reyes en un gest de dedicatòria al seu pare que va perdre malauradament aquesta mateixa setmana. Una trista notícia que no provocarà el defalliment anímic del nostre nou defensa, exemple d’entrega i esforç, si no que, ben al contrari, farà que tot l’equip vulgui dedicar-li a partir d’ara tots els èxits i impregnar-se del seu admirable esperit.
El trofeu de campió es va decidir en un igualadíssim matx final entre els dos equips de casa.

Partits i resultats:

Pardinyes B (3-0) Alpicat
Gran partit en totes les línies de l’Amater B i triomf solvent amb dos gols de @omiidiao11 i un altre de @saikoumoma_official_10

Pardinyes A (0-0) Alpicat
Els locals no van trobar la manera de perforar la defensa rival.

Pardinyes A (2-0) Pardinyes B
Partit decisiu i molt igualat, amb moltes ocasions per ambdós equips, on l’encert de l’A en els darrers minuts va esdevenir clau. El capità @aparicio3 obria escletxa al marcador amb un gran gol, un genial toc de primeres a la sortida d’un còrner, impossible d’aturar pel porter @mark.rams.23 que fins llavors s’havia mostrat insuperable. Una contra als instants finals permetia a @juanka_10_ establir el marcador definitiu.

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2023 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture