FC LEVANTE LP (2-2) FEMENÍ “A”

Penjat el 21 febrer, 2021 per Club de Futbol Pardinyes

LECTURA POSITIVA!
Aquesta és la conclusió que treu l’equip després d’aconseguir un punt de Sant Joan Despí, camp de l’actual líder de la categoria. I és que, com ja va passar fa unes setmanes al camp del Sant Gabriel, que llavors anava primer, l’equip s’ha de convèncer de que pot competir de tu a tu contra els equips capdavanters. El partit ha estat d’una intensitat altíssima i amb un molt bon plantejament de les tigresses, tant a nivell tàctic com mental. I quan just es portaven dos minuts de partit, Maria Orteu forçava un penal que ella mateixa s’encarregaria de transformar. També al minut dos, però del segon temps, una internada per la dreta de la pròpia Maria Orteu, acabaria amb l’esfèric a les botes de Sònia, qui creuaria el seu xut per posar terra de per mig amb el 0-2.
Però el Levante és líder per alguna cosa i, amb la seva intensitat i forma física, quedaven molts minuts per endavant per dir que el partit estava finiquitat. Al minut 70, el setge a la porteria d’Elian li servia a les locals per retallar distàncies. I al minut 83, un penal molt dubtós ha permés a les barcelonines establir l’empat.
Finalment, repartiment de punts en un duel de màxim nivell, amb el regust agredolç de veure com ens han remuntat però amb la sensació de que aquest equip pot aspirar al màxim.

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2023 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture