FENT FUTUR DEL FUTBOL FEMENÍ!

Penjat el 22 novembre, 2018 per Club de Futbol Pardinyes

Fa dos diumenges va debutar, amb 15 anys, Mariona Casas a categoria Nacional i jugant tot un partidàs a la Ciutat Esportiva del Barça. Una convocatòria guanyada a base de qualitat i millora.
Però amb els seus minuts al camp Mariona representava a tota la base del Femení del Pardinyes, a totes les noies que entrenen cada dia per millorar mirant-se en el mirall de les grans!
Que el Pardinyes té un magnífic Femení “A”, això ja ho està veient tothom. Però cada vegada hi ha més gent que sap que el Pardinyes està fent una base de molt futur, amb les idees molt clares, molt treball i molta ilusió!

Per cert, a la foto, de dreta a esquerra: Laia Guillen, una altra ferma promesa del nostre planter; la citada Mariona; Alba Caño, una de les jugadores de més projecció del futfem català, actualment al Barça, però lleidatana i de la mateixa generació que Mariona i Laia; i Marta Garcia, que al costat de les altres sembla una veterana, malgrat els seus 22 anys, i que va ser entrenadora de les tres a la Selecció de Lleida.

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2024 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture