“Hat-trick” ILERPROTECT® – CF Pardinyes

Penjat el 9 desembre, 2019 per Club de Futbol Pardinyes

El club lleidatà renova, per tercera temporada consecutiva, amb la clínica Ilerdent com a proveïdora de protectors bucals esportius

La clínica dental lleidatana Ilerdent i el club de futbol CF Pardinyes han renovat l’acord de col·laboració mitjançant el qual, ILERPROTECT® es manté com a proveïdor oficial, en exclusiva, de protectors bucals esportius d’alt rendiment fets a mida, per als jugadors i jugadores de l’entitat, durant la temporada 2019/20.

Amb aquesta, són tres les temporades en què els socis i sòcies del CF Pardinyes podran adquirir el protector, que es comercialitza pel gran públic a 195 euros, al preu especial de 60 euros. A més, les famílies del club mantenen els avantatges del conveni col·lectiu amb el 10% de descompte en tots els serveis odontològics i prestacions gratuïtes i bonificades.

En el marc de l’acord, ILERPROTECT® iniciarà una ronda de clínics per als tècnics del club i els pares dels jugadors i jugadores amb l’objectiu de fer promoció de l’ús del protector entre la base i millorar les condicions i seguretat de joc.

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2023 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture