III TORNEIG LO CARAGOL, FUTBOL FEMENÍ DE BASE DE MOLTS QUILATS!

Penjat el 6 juny, 2017 per Club de Futbol Pardinyes

Quin gran espectacle ens han brindat les noies al III Torneog Lo Caragol!
12 equips van participar, més de 150 jugadores! A la categoria sub’13, 8 equips, enquadrats en dos grups de lliga que despés es creuaven a la fase final: Pardinyes, Zaragoza, Vilafranca, Soses, Ferranca Barbastro, AEM, Tancat i Cambrils. A la categoria sub’17, de futbol-11, es disputava un quadrangular amb el Pardinyes, el Zaragoza, el Sant Gabriel i el Gimnàstic de Manresa.
A categoria sub’17 el Sant Gabriel s’ha proclamat campió guanyant la final (1-4) al Pardinyes, demostrant el seu alt nivell. Abans, a semifinb als, el Pardinyes havia guanyat (3-0) al Zaragoza i el Sant Gabriel havia golejat al Gimnàstic de Manresa.
A sub’13 l’AEM ha guanyat als penals la final davant del Zaragoza. Les nenes del Pardinyes, que havíen caigut a penals a semifinals contra l’AEM, han aconseguit la tercera posició final guanyant (3-2) al Cambrils.
El premi de millor portera ha sigut per Leyre Cabanes del Zaragoza mentre que el de millor jugadora ha sigut per Paula Herguido, la més peque del torneig i del Soses, l’equip més valent malgrat no aconseguir cap victòria.

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2023 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture