ILERPROTECT®, PROVEÏDOR OFICIAL DEL CF PARDINYES

Penjat el 23 novembre, 2017 per Club de Futbol Pardinyes

El CF Pardinyes incorpora enguany ILERPROTECT® com a proveïdor oficial, en exclusiva, de protectors bucals esportius d’alt rendiment fets a mida. La iniciativa és fruit de l’acord sotscrit, ahir 22 de novembre, pel club de futbol i la clínica dental lleidatana, Ilerdent, que ha patentat i fabrica els protectors.

En aquest sentit, els jugadors i jugadores del CF Pardinyes podran adquirir el protector, que es comercialitza pel gran públic a 195 euros, a preus especials (60 euros). A més, les famílies sòcies del club gaudiran dels avantatges d’un conveni col•lectiu amb el 10% de descompte en tots els serveis odontològics i prestacions gratuïtes i bonificades.

Ilerdent, la clínica dental lleidatana amb laboratori protètic dental propi –iLab17–, recomana l’ús d’ILERPROTECT®, un protector confeccionat amb laminats modelats a alta temperatura i pressió; segons la morfologia, articulació temporomandibular (ATM) i disciplina esportiva de cada esportista, en aquest cas el futbol.

Foto: Carlos García, president del CF Pardinyes (esq) i Miquel Gensana, gerent de l’Institut Dental Ilerdent (dreta), durant la signatura de l’acord.

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2024 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture