JUVENIL “A” (3-0) ANDORRA

Penjat el 18 juny, 2021 per Club de Futbol Pardinyes

ORGULL MÀXIM!
Partidàs dels nois de Kiko Justribó i Guerau Pedescoll per aconseguir tres punts vitals de cara a la salvació.
Amb un grandíssim ambient a les grades, els groc-i-negres han demostrat des del xiulet inicial que són lluitadors fins a l’extenuació. Els atacs entre Evi, Cantos i Bangally, ben assistits per la mitja amb Dani i Issa, més les internades per banda esquerra de Genís, feien parar bojos als defensors del Principat. En una cavalcada per banda esquerra d’Evi, en el temps afegit de la primera meitat, arribava el primer gol. Una jugada marca de la casa!
A la represa arribaria el “maradonià” gol de Llorenç, que ha agafat la pilota a camp propi, en el seu carril dret, i ha començat a sortejar rivals, el darrer d’ells amb una autopassada espectacular, per plantar-se sol davant del porter i batre’l per baix. Quin xixarro i quin tros de lateral!
Tampoc el tercer gol es quedava curt. Evi salva una pilota impossible que es perdia per línea lateral, un esforç que mostra el què és aquest equip. Després cedeix dins de l’àrea on Álvaro exerceix de killer i es treu de la màniga un míssil inapelable.
Ara falten dos partits i l’equip torna a demanar el suport de l’afició. El proper també és a casa, aquest mateix diumenge contra el Balaguer.
Aquest equip mereix seguir a Primera!

Comentarios

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2024 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture