MEMORIAL FRANCISCO GALLARDO ’18: EL CAMBRILS ES PROCLAMA CAMPIÓ SUPERANT A LA FINAL EL NOSTRE BENJAMÍ “A”!

Penjat el 11 juny, 2018 per Club de Futbol Pardinyes

Un any més, el clàssic torneig de Benjamins del Pardinyes ens va oferir un matí de gran futbol on el Cambrils es va erigir com el millor dels vuit equips participants. Però no ho va tenir fàcil. De fet, el Pardinyes “A” de Lluís Pedescoll va tenir opcions fins el xiulet final, demostrant el seu alt nivell competitiu, però no va poder evitar el 2-1 al marcador. En aquesta final, Eudald García, proclamat Millor Porter del torneig, va haver d’intervindre decisivament davant dels atacs groc-i-negres, molts d’ells dirigits per Iker Yeste, que va ser guardonat amb el trofeu de Millor Jugador.

Per la seva part, la representació de la resta d’amfitrions va ser més que notable. De fet, els Benjamins B i D van classificar-se per semifinals i, després de caure davant dels finalistes, van disputar-se el tercer lloc en un igualadíssim matx (1-1), que es va haver de decidir als penals, com curiosament ja va succeïr a la Costa Daurada Cup. En la loteria dels penals el Pardinyes “D” de Marta Blabia i Cris Beltrán va imposar-se al “B” d’Edu Raya, però ambdós equips van sentir-se molt satisfets per una fase de lliga on el “D” va vèncer a Bordeta i Ivars i a punt va estar de donar la sorpresa contra el Pardinyes “A”, mentre que el “B” va reivindicar que està en un estat de forma espectacular, demostrant-ho per exemple en la derrota per la mínima davant el que a la postre seria el campió, el Cambrils.
Ivars i Bordeta van assolir la cinquena i sisena posició respectivament, mentre que per la seva part el Pardinyes “C” va haver de conformar-se amb la setena posició guanyant el darrer partit davant del Baix Segrià. Però és molt meritori el treball que ha fet Salum Sisawo al llarg de la temporada, com ha fet millorar moltíssim el futbol dels nanos i com al voltant seu ha integrat una gran pinya que formen les famílies. A la fase de lliga van aconseguir quatre punts, empatant amb el Pardinyes “B”, però per la diferència de gols a favor i en contra, van ser el nanos d’Edu Raya els que van classificar-se per les semifinals en detriment dels de Salum.

Així doncs, un any més vam poder gaudir d’un gran espectacle futbolístic a càrrec d’aquests nens i nenes, on novament la família Gallardo va ser present en la entrega de trofeus juntament amb Joan Torné, president de la Comissió d’Esports d’Orvepard i figura capdalt en el recolzament necessari per poder organitzar aquests tornejos tan atractius de final de temporada que fem al nostre club.

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2024 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture