REFLEXIONS AMB… 🎤🗨🐯 GEMMA CASANOVA FEMENÍ A

Penjat el 11 desembre, 2020 per Club de Futbol Pardinyes

1- El Femení A està immers en una mala ratxa de resultats, tres derrotes seguides. A què creus que es deu?

“Són tres derrotes per la mínima: 0-1, 2-1, 2-3. Tots tres han estat partits igualats, on el marcador s’ha acabat decantant cap a l’equip que ha estat més encertat de cara a porteria o que ha rendit millor en els últims minuts. Estem a una categoria on els petits detalls conten, i per tant cal treballar per millorar aquests aspectes.”

2- Creus que l’equip té capacitat per remuntar el vol i enganxar-se a la part capdavantera de la classificació?

“Els resultats de l’inici d’aquesta temporada no són els desitjats, tot i així, si ens quedem amb el joc de l’últim partit contra el líder, podem treure moltes coses positives. I és que l’equip ha evolucionat molt a nivell tàctic respecte l’inici de la pretemporada. La recompensa, tard o d’hora, arribarà. Ara toca aixecar els ànims i confiar. El grup està afectat per aquest encadenament de mals resultats, però ara és quan cal demostrar que som un equip unit, ja que només així podrem remuntar el vol i enganxar-nos a la part capdavantera de la classificació, com tu bé dius.”

3. El 2020 s’acaba. Algun desig pel nou any?

“Suposo que la majoria de desitjos per aquest any 2020 aniran enfocats cap a una mateixa direcció. Traslladant-ho al futbol, demanem que puguem viure el futbol amb la seva màxima expressió, petits i grans, amateurs i professionals. Que el gaudim a cada entrenament i a cada partit, valorant encara més tot el que ens dóna aquest esport que tant estimem.”

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2023 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture