Relleu a la Junta Directiva del CF Pardinyes

Penjat el 13 juny, 2022 per Club de Futbol Pardinyes

El periodista Rafa Gimena encapçala un grup de tretze persones

El Club de Futbol Pardinyes ha culminat aquests dies el relleu de la seva Junta Directiva després d’un breu procés electoral en el qual només s’ha presentat una candidatura formada per tretze persones i encapçalada pel periodista Rafa Gimena Molina. El nou president comptarà amb el capità de l’Amateur Alexis Aparicio, com a vice president; el veterà pare i entrenador del club David Justo, com a tresorer; i Asun Maroto, veïna del barri i mare de jugador del club, com a secretària de junta. El nou equip directiu es completa amb homes i dones, pares, jugadors, entrenadors i altres socis vinculats al club com Carlos Bobadilla, Jésica Romero, Guerau Pedescoll, Claudia Reullí, Rafa Gimena Aragón, Nicolás Marco, Adrià López, Dustin Oliva, i Matías Pelozo.

Gimena, amb dos fills vinculats al club, ja havia estat vicepresident del club durant dos mandats amb Rubén Tolsà com a president, ha estat vicepresident de l’Organització Veïnal de Pardinyes (Orvepard) amb Paco Castillo com a president; i manté relacions amb diferents entitats del barri. “El Club de Futbol Pardinyes, com els col·legis, Orvepard, la parròquia, i altres col·lectius del barri, són entitats d’integració comunitària on intentem educar en valors i construir un millor entorn pels que estem, arriben i vindran,” explica el nou president.

“El tema esportiu, amb les limitacions que té un club de barri com el nostre, també és un tema important. I ens posarem a treballar per potenciar l’escola i el futbol base; i continuar sent referència en escola de futbol femení i futbol amateur masculí i femení. Pocs barris i clubs tenen quatre equips amateurs com el Pardinyes”. “Però, sense oblidar que el nostre veritable partit es juga en l’àrea social”, puntualitza.

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2023 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture