Ruben Brezmes, nou entrenador del Amater A del Pardinyes

Penjat el 10 agost, 2022 per Club de Futbol Pardinyes

Amb l’objectiu fixat en l’ascens a la Primera Catalana

Ruben Breznes serà el nou entrenador de l’Amater A del CF Pardinyes. Brezmes, que competirà en Segona Catalana (Sub Grup 5A), ha comptat amb la quarantena de jugadors que configuren les plantilles A i B del club així com amb noves incorporacions, per configurar un equip el més competitiu possible que aspiri a l’ascens a Primera Catalana.

Jugador de llarga trajectòria, Brezmes també ha estat entrenador de l’Almacelles Cadet, Bordeta Juvenil B, Balafia Juvenil A, AEM Juvenil a, en categoria Preferent.

Brezmes, futbolista del barri, té una antiga vinculació amb el CF Pardinyes on va començar a jugar fins que va començar a destacar per la seva qualitat i va marxar per a competir categories més altes. Ruben ha estat jugador de Tercera Divisió, durant deu anys, en equips com Andorra de Teruel, Pobla de Mafumet, la Muela, Alfaro (La Rioja), Monzón o Binéfar. Jugant a Tercera, va disputar play-off d’ascens a Segona Divisió B amb equips com l’Andorra, La Muela, Alfaro i Monzón. Després va continuar jugant a l’Alpicat, Almacelles, Alcarràs i AT. Lleida, en Primera Catalana. Com a jugador ha tancat la seva trajectòria la passada temporada al CF Pardinyes durant la fase de permanència.

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2023 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture