UN MOMENT DOLÇ!!!

Penjat el 7 novembre, 2017 per Club de Futbol Pardinyes

Assumim que el nostre objectiu primer és formatiu. Gaudir i aprendre són les premises que ens han de portar a competir millor. Així doncs, no ens obsessionem amb la classificació. Però mirant-la aquests dies, ens alegrem de veure molts bons resultats i així, ara mateix…
1) Tenim LÍDERS els dos CADETS!!! L’A, que segueix invicte i va guanyar (1-0) aquest dissabte al Baix Segrià, i el B que va sumar tres punts més al camp de l’AEM (1-3)! Dos equips molt equilibrats, que fan bona pinya i amb molt bona pinta!
2) L’ALEVÍ B, també LÍDER! L’equip de David Justo arrossega la inèrcia campiona de la temporada passada. Un equip cent per cent fiable que va aconseguir una nova victòria aquest cap de setmana a Alcoletge. Repetirem títol de lliga aquest any? Un repte a l’abast de molts pocs!
3) El JUVENIL A i el FEMENÍ SUB’14 compten TOTS ELS SEUS PARTITS PER VICTÒRIES! Els nois de David Camí estan demostrant ofici i maduresa per assolir l’ascens de categoria, i dissabte el van fer servir per guanyar a Borges (1-2). Mentre que les nenes de Carla Estopà i Carme Peirau encara no han trobat un rival que les faci ombra, aquest darrer partit no van trobar oposició en les nenes de l’Atlètic Valls. Però ambdós equips saben que queda moltíssim per fer i s’ha de ser sempre humil!
4) L’AMATER, que va guanyar ahir (1-0) a l’Almacelles, es col•loca en SEGONA POSICIÓ i aquesta setmana juga dos partits: dimecres contra l’Alcoletge, amb els quals empatem a punts, i el diumenge al camp del líder, l’Alguaire! Dos partits on els homes d’Alberto Martín tenen l’opció de presentar la seva candidatura per guanyar la lliga!
5) El PREBENJAMÍ B, també està invicte! Encara que la classificació no ens importa gens en aquesta categoria, els “tigresitos” d’Alexandra Taberner i Claudia Reullí estan esdevenint imparables pels equips contraris!
6) FEMENÍ SUB’17 i els INFANTILS A i B, entre els 5 PRIMERS CLASSIFICATS!!! I el millor és que tots tres equips estan demostrant bon joc i capacitat de competir contra qualsevol equip. Aquest cap de setmana, les noies de Montse Sala i José Antonio Pulido van golejar sense problemes al Mas Catarro. Els nanos de l’A de Manuel Félix i Álex Villegas van desplaçar-se fins a Rialp per emportar-se els tres punts (1-3). I el B de Gerard Hidalgo va oferir un soberbi partit contra el Fondarella (2-2), un compendi de intensitat i grans detalls tècnics contra la superioritat física del rival!
…llavors, tornarem a celebrar algun campionat al final de temporada??? Més d’un??? El temps dirà!
Però mentre entrenem, juguem i creixem, refermem que EL TREBALL ÉS DE TOTS!
Els entrenadors/es i l’afició sentim com a propi l’èxit d’aquests equips que estan a dalt de la classificació!
Però a la vegada sentim també tothom les ganes de superació dels equips als quals els hi costa treure punts!!!
AMUNT PARDINYES!!!

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2024 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture