UNA ROSA, UN AGRAÏMENT 🖤💛🌹

Penjat el 19 abril, 2020 per Club de Futbol Pardinyes

Gràcies a @artflorallleida
*En aquesta iniciativa hi poden participar els jugadors i jugadores del Club Futbol Pardinyes i de diversos clubs esportius que vulguin sumar-s’hi, com ja fa per exemple el @handbolpardinyes

Per concursar cal:
1.- Imprimir la rosa i pintar-la.
2.- Fer una foto a la rosa pintada i enviar-la al correu electrònic administracio@cfpardinyes.com, abans de les 23:59 hores del dia 23 d’abril del 2020.
3.- Cada club participant publicarà al seu Instagram i Facebook les fotos dels dibuixos participants.
4.- Finalitzat el termini, el jurat format pel president del Club de Futbol Pardinyes Carlos García, la patrocinadora Mercè Calvet de la floristeria Art Floral-Lleida i l’artista lleidatana Txell Tehàs de Som d’Art, escolliran quin és el dibuix guanyador de cada club participant.
5.- El nom del premiat o premiada es farà públic a les xarxes socials del Club Futbol Pardinyes, abans de les 23:59 hores del dia 25 d’abril del 2020.
6.- El guanyador o guanyadora, un cop aixecat el confinament, rebrà un obsequi floral gentilesa de la floristeria Art Floral-Lleida, el qual caldrà recollir-lo a l’establiment patrocinador.
7.- Hi haurà un obsequi per cada premiat o premiada de cada club participant.
8.- El dibuix de la flor guanyadora serà emmarcat per cada club participant i lliurat com a regal al gremi de professionals homenatjats que la persona premiada de cada club participant esculli. L’esmentat lliurament es realitzarà en el decurs d’un acte organitzat pel Club Futbol Pardinyes.
10.- Participar en aquesta acció suposa l’acceptació de les esmentades bases.
11. El Club Futbol Pardinyes es reserva el dret a modificar les bases sempre que ho consideri oportú i es compromet a fer pública la modificació.

Info de contacte

Club de Futbol Pardinyes
Av. Pearson, 2, 25005 Lleida
973 23 91 78
info@cfpardinyes.com

Xarxes socials

Pròxims partits

No hi ha pròxims partits publicats

Amb la col·laboració de
| |

© 2023 C.F.Pardinyes | Disseny Piqture